top of page
Sök
  • Skribentens bildSara Lindvall Fors

Teamwork när det är som bäst!

Jag tycker alltid det är roligt att jobba med människor som kan sin sak. Kollegor som är nyfikna och har ett öppet sinne för nya idéer och möjligheter. Men extra kul är det att få göra det när kollegan också råkar vara min bror. 


Min bror Kim Lindvall, driver företaget K Lindvall ab. Via sitt företag erbjuder han en heltäckande renoveringstjänst. Han är återförsäljare och montör för Härjedalskök. Deras koncept går ut på att du väljer nya köksluckor som sedan monteras på dina befintliga köksstommar. Vill du ha ett helt nytt kök så kan min bror också ordna nya skåpstommar, bänkskivor, vägglaminat m.m.  Dessutom hjälper han dig med ytrenoveringar som målningsarbete, tapetsering, golvläggning, listning osv. Han har över tjugo års erfarenhet från båtbranschen som finsnickare och är en duktig problemlösare. Båtbranschens höga kvalitetstänk återspeglas i hans arbete och du blir garanterat nöjd som kund!

Min största tillgång i vårt samarbete är att jag kan visualisera idéerna åt kunden. En snygg och lättläst presentation gör att kommunikationen med kunden löper smidigt och onödiga missförstånd kan undvikas.

En moodboard kan t.ex. hjälpa kunden att bättre se helheten. En sammanfattning av vart man vill nå efter renoveringen. En moodboard kan fungera som en kompass att ha med sig under processen när man gör sina val. Vilket gör det lättare att hålla en röd tråd.

Jag använder också olika ritprogram för att rita planritningar och skärningar av projektet. Papper och penna är också bra att ta till när jag snabbt vill visualisera eller skissa på ett slutresultat.  Ett extra bra och snabbt hjälpmedel när man bollar olika alternativ.

Går du i renoveringstankar? 

Har du många idéer men svårt att få dem att gå ihop? Behöver du hjälp med att hitta rätt färgvärld eller välja material? FORMBYRÅN kan hjälpa dig på vägen och redan ett första möte tillsammans kan göra skillnad. Hör av dig redan i dag så diskuterar vi just ditt projekt vidare.


REKLAM FÖR EGEN VERKSAMHET/SAMARBETE

80 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Комментарии


bottom of page