top of page
Sök
  • Skribentens bildSara Lindvall Fors

Ointresserad av inredning?!

Uppdaterat: 25 maj 2020

04/2018


De senaste månaderna har jag haft tid för reflektion och inspirerad av Fridas blogginlägg började jag fundera över vad jag egentligen tycker och känner om inredning. Jag har länge känt att det saknas ett djup i min relation till inredning men jag har ändå inte riktigt kunnat lägga fingret på vad det är. Förrän nu. Jag har nämligen insett att mitt intresse för inredning skiljer sig från det som lyfts fram och syns i inredningstidningar och på sociala medier.


Mitt intresse för inredning bygger inte på produkter och prylar utan det jag brinner för inom inredning är rummets och helhetens former, färger, linjer, ytor, strukturer och spännande material. Jag inspireras av intressanta materialmöten, genomtänkta detaljer och smart användning av ytor. Jag älskar processen bakom en inredning. Mötet med kunden. Att bolla tankar och idéer. Att hitta koncept där kundens behov och önskemål beaktas. Att skapa en fungerande och praktiska helheter med produkt- och materialval som ger hållbar inredning. Inredning som överlever livets förändringar och den personliga stilens utveckling. Den inredningen tycker jag är intressant!21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page